Bredbandsinformation

BRF STORMHATTEN HAR TECKNAT ETT GRUPPAVTAL MED COM HEM

 

Genom att teckna ett gruppavtal med Com Hem har din förening/fastighetsägare utnyttjat kraften i gemensamma inköp. Gruppavtalet börjar gälla från 2020-12-01 och ger dig en rabatt på tjänster från Com Hem. Det är kostnadsfritt för alla boende 1/12-2020 - 31/5-2021. Därefter kommer föreningen ta ut en avgift av samtliga boende. Avgiften är ännu inte fastställd men kommer bli på ca 100:-/mån. Du som har ett bundet avtal har under bindningstiden rätt till en rabatt på 350:-/mån. Kontakta Com Hem.

 

Så här tar du del av dina tjänster:

För att kunna använda tjänsterna i det nya gruppavtalet behöver du göra en beställning. Kontakta oss på Kundservice för gruppavtal på telefon 0775-17 17 20 så hjälper vi dig. När gruppavtalet är giltigt kan du som boende också beställa dina tjänster på comhem.se/gruppavtal.

Ert nya gruppavtal innebär att varje hushåll i föreningen/fastigheten får tillgång till följande:

 

• Ett privatabonnemang på Bredband 250/50 (100-250 Mbit/s). Du kan streama film och musik, spela onlinespel, göra nedladdningar, skicka filer och ha flera datorer, mobiler och spelkonsoler uppkopplade hemma samtidigt.

 

• Trådlös router ingår för bredband och telefoni.

 

Du betalar inget till Com Hem för ovanstående bredbandstjänst, den ingår i din avgift till föreningen/din fastighetsägare. Vill  du teckna ett större bredbandsabonnemang får du förstås rabatt. Behöver du ett säkert skydd för alla enheter kan du passa på att beställa Trygg Surf som är en komplett lösning för att skydda dig på nätet.

 

• Ett grundabonnemang på Telefoni Bas.

Telefoni Bas ingår utan abonnemangsavgift. Du betalar endast för de samtal du ringer. Ringer du mycket kan du lägga till Telefoni Plus eller Telefoni Max mot en extra kostnad, som ger dig en lägre minutavgift på dina samtal. Mer information finns på www.comhem.se. Fullmakt för eventuell nummerflytt (portering) skickas separat till dig som beställer telefoni. Fakturering av samtalsavgifter sker i efterskott. Vid betalning via pappersfaktura tillkommer en faktureringsavgift om 45 kr/mån, men väljer du e-faktura eller autogiro tillkommer ingen faktureringsavgift.

 

Information om dina tjänster.

Kom ihåg att se över din uppsägningstid med din befintliga leverantör om du planerar att säga upp det avtalet i samband med att du tar del av gruppavtalsrabatterade tjänst(er) från Com Hem. Tack vare gruppavtalet rabatteras ett abonnemang per tjänst och hushåll. Efter beställning får du abonnemang, service och support precis som enskilt betalande kunder och därför tecknas individuella avtal mellan dig och Com Hem. Du har tillgång till dina Gruppavtalsförmåner så länge du bor kvar och avtalet mellan

din förening/fastighetsägare och Com Hem gäller.

Normal leveranstid efter att vi har fått din beställning är cirka en vecka. För mer detaljerad information och allmänna villkor för privatabonnemang besök comhem.se eller läs mer i avtalsvillkoren som kommer tillsammans med ditt välkomstbrev. Alla priser är per månad inklusive moms. 


Kontakta Com Hem om du har några frågor. Du når deras Kundservice via chatt eller på telefon 0775-17 17 20, med öppettider vardagar 08.00-19.00 och helger 09.00-18.00.